Karczochy dziecięce z kremowym dipem Chrzanowo-koperkowym

Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepisy do pudełka receptury, karczochy dla dzieci z kremowym chrzan-Dip koperek może być przepis należy spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.67 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz karczochy dla dzieci, chrzan, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Marynowane karczochy dla niemowląt z koperkiem i świeżym imbirem, Kremowy Sos Chrzanowo-Koperkowy, oraz Szaszłyki do steków Fajita w dipie chrzanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć wodę i 1 łyżkę soku z cytryny. Pracując z jednym karczochem na raz, wyginaj zewnętrzne zielone liście karczochów, pstrykając u podstawy, aż osiągną jasnozielone liście. Trim około 1 cal od góry karczoch.
Odciąć łodygę karczocha w ciągu 1 cala od podstawy; łodygę Skórki.
Karczoch przeciąć na pół pionowo. Otrzyj brzegi pokrojoną cytryną, a połówki karczocha umieść w wodzie cytrynowej. Powtórz z pozostałymi karczochami. Połówki karczocha na parze przez 12 minut lub do miękkości.
Połącz jogurt i 6 kolejnych składników (przez pieprz).
Połówki karczocha podawać z dipem; w razie potrzeby udekorować gałązkami koperku.