Karczoch Quiche

Karczoch Quiche
Przepis Karczoch Quiche może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten wegetariański przepis lacto ovo serwuje 6 i kosztuje $1.18 za porcję. To danie główne ma 249 kalorii, 14g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką sos pieprzowy, sól, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Karczoch Quiche, Karczoch quiche, oraz Quiche Z Karczochami Z Łososia są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na patelni podsmaż cebulę i czosnek na oleju do miękkości; odstawić. W dużej misce ubij jajka, bułkę tartą, pietruszkę, sól, oregano, pieprz i sos z ostrej papryki. Dodaj ser, karczochy i mieszankę cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
Bułka TartaBułka Tarta
KarczochKarczoch
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
CebulaCebula
JajkoJajko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać do natłuszczonego 9-calowego. talerz do ciasta.
3
Piec w temperaturze 350° przez 22-26 minut lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż

Polecane wino: Wino Musujące, Szampan, Bordeaux, Biały Bordowy

Wino musujące, szampan i Bordeaux to moje najlepsze typy na Quiche. Nawet jeśli nie robisz mimozy, wino musujące świetnie komponuje się z jajkami z dwóch powodów. Po pierwsze, jeśli jesz jajka na początku dnia, wino musujące ma mniej alkoholu. Po drugie, oczyszcza podniebienie, co jest ważne, ponieważ wiadomo, że żółtko pokrywa podniebienie. Laurent-Perrier Brut (Split) z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier Brut (Split)
Laurent-Perrier Brut (Split)
Okręt flagowy Laurent-Perrier, który uosabia domowy styl: cudownie świeży i łatwy do picia. Mieszanka składa się z ponad 55 różnych Crus (ze średnią oceną 94%). Po ponad trzech latach dojrzewania dodaje się " Liqueur d 'Expedition", a szampan dojrzewa przez kolejne sześć miesięcy. Rezultatem jest delikatny, ale złożony nos z nutą owoców cytrusowych i dobrze wyważonym podniebieniem. Idealny jako aperitif, jest również bardzo dobrze komponuje się z jedzeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn