Karczoch Jerozolimski Slaw
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Slaw topinambur może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kaparów, ocet winny, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brioche Crusted fish z puree z topinamburu i ogórkami z topinamburu, Karczoch jerozolimski i Karczoch sercowy Linguine, oraz Krem z karczocha i zupa z topinamburu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać śmietanę, majonez, musztardę, kapary, ocet, sól i pieprz.
Karczoch jerozolimski obrać nożem i pokroić w drobne zapałki (należy mieć około 3 szklanki); aby zapobiec brązowieniu, dodać je do dressingu podczas cięcia i wymieszać, aby pokryć.
Marchew pokroić w drobne zapałki tej samej wielkości co karczochy. Delikatnie wymieszać marchewkę i pietruszkę do sałatki.