Karczoch i zielony Chile Dip
Karczoch i zielony Chile Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 14 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 64. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ostry sos, czosnek w proszku, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Dip Krabowy Z Karczochami, Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, oraz Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip.
Instrukcje
Połączyć majonez i jogurt w średniej misce, mieszając, aż będzie gładka.
Dodaj karczoch, posiekane chili, 6 łyżek parmezanu, czosnek w proszku i ostry sos, dobrze mieszając.
Mieszaninę łyżką do 1-ćwiartkowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut.
Posypać pozostałymi 2 łyżkami parmezanu. Włącz temperaturę piekarnika do pieczenia, i gotować 1 do 2 minut lub aż lekko rumiane.
Dekoruj zielonymi plasterkami chile, w razie potrzeby.
Podawać z tostami Melba lub paluszkami chlebowymi (rund i paluszków chlebowych nieuwzględnionych w analizie).