Karaiby Pieczeń Wieprzowa
Karaiby pieczeń wieprzowa może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 8. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 396 kalorii, 62g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, cebulę, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni środkowoamerykańskiej. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 83%. Spróbuj Karaiby Schab Pieczony, Wolno Gotowana Karaiby Pot Roast, oraz Kapusta pieczona po karaibsku z marchewką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń tłuszcz z wieprzowiny. Wieprzowinę przebić głęboko widelcem do mięsa lub szaszłykiem.
Umieść wieprzowinę w ciężkiej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności.
Pozostałe składniki z wyjątkiem soli i pieprzu do smaku, cukru i 1/2 łyżeczki soli w blenderze lub robocie kuchennym. Przykryć i zginać, aż będzie gładka.
Wlać mieszankę na wieprzowinę. Worek uszczelniający; umieścić w naczyniu. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny, obracając torbę od czasu do czasu.
Piekarnik rozgrzać do 325ºF.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty; marynatę schłodzić.
Posyp wieprzowinę solą i pieprzem do smaku.
Umieścić wieprzowinę na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia. Włóż termometr do mięsa, aby wskazówka znajdowała się w środku najgrubszej części wieprzowiny i nie spoczywała w tłuszczu.
Pieczemy od 1 godziny 45 minut do 2 godzin 15 minut lub aż termometr wskaże 68°.
Wyjąć wieprzowinę z patelni. Przykryć i odstawić 15 do 20 minut lub aż termometr czyta 71° (średnia doneness).
Zalać marynatą do rondla 1 1/2-quart. Wymieszać z cukrem i 1/2 łyżeczki soli.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina lekko zgęstnieje.
SOS podawać z wieprzowiną.