Karaiby Kieszenie Mięsne

Karaiby Kieszenie Mięsne
Karaiby mięsne kieszenie może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 516 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 74 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skracanie warzyw, mąkę, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie Ameryki Środkowej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Grillowany Kurczak Karaiby Kieszenie Pita, Meat' n ' Veggie Pockets, oraz Domowe Kieszenie Na Mięso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wymieszać mąkę, 1 łyżkę curry i 1 łyżeczkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Wymieszać w skracaniu warzyw, aż mieszanina przypomina mąkę kukurydzianą. Wymieszaj jajko i wodę, aż ciasto nie będzie już kruche. Owinąć folią i przechowywać w lodówce podczas przygotowywania nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie WarzywSkracanie Warzyw
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
3
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę, zielona cebula, czosnek, i papryka jalapeno aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać w mielonej wołowiny, i gotować, aż rumiane i kruche, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Odcedzić nadmiar tłuszczu z patelni, następnie wymieszać tymianek, 2 łyżeczki curry, 1 łyżeczkę soli, czarny pieprz i 1 1/2 szklanki wody. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, przykryć i gotować, aż woda wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Przenieść mieszaninę wołowiny do robota kuchennego, posypać bułką tartą i proces, aż mieszanina stanie się pastą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
6
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do grubości poniżej 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
8
Wytnij 20 6-calowych kółek z ciasta. Podzielić mieszaninę wołowiny między połowę okręgów, mounding w centrum.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
9
Umieść niewypełnione okręgi na wypełnieniu i użyj widelca, aby uszczelnić krawędzie. Ułóż na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor i gorące w środku, o 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Magazyn