Karaiby czarna fasola z ryżem

Karaiby czarna fasola z ryżem
Karaiby czarna fasola z ryżem może być tylko Ameryka Środkowa przepis, którego szukasz. Na 89 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 5. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 10g białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, olej roślinny, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Karaiby Ananas Czarna Fasola, Slow-Cooker Caribbean Black Beans, oraz Karaiby czarna fasola z salsą Mango.

Instrukcje

1
W rondlu 2-quart, podgrzać wodę i fasolę do wrzenia. Gotować odkryte 2 minuty; zmniejszyć ogień. Przykryć i dusić około 45 minut, mieszając od czasu do czasu, aż fasola będzie miękka; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
W 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować pozostałe składniki z wyjątkiem ryżu w oleju około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż papryka będzie chrupiąca-miękka. Wymieszać z fasolą. Gotować około 5 minut lub do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
FasolaFasola
RyżRyż
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia100
Magazyn