Karaibskie grillowane antrykoty

Karaibskie grillowane antrykoty wymagają około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 812 kalorii , 71 g białka i 50 g tłuszczu . Za 8,04 USD za porcję przepis ten pokrywa 41% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 4 osób. 1 osoba uznała ten przepis za pełen smaku i sycący. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Mieszanka steków z antrykotu wołowego, papryczki habanero, papryczki habanero i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Czwarty lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni Ameryki Środkowej. Jest dostarczany przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną i דל פחמימות,zną . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 83% , co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak Karaibska zupa z czarnej fasoli i słodkich ziemniaków , Karaibska sałatka Cobb z winegretem z pieczonego ananasa i Karaibskie udka z kurczaka .
Instrukcje
Umieść pierwsze sześć składników w blenderze; przykryj i miksuj do połączenia się składników.
Przelać do dużej, zamykanej plastikowej torby.
Dodaj steki; zamknij woreczek i obróć, aby pokryć. Schłodź co najmniej 2 godziny.
Odcedź i wyrzuć marynatę. Grilluj steki, przykryte, na średnim ogniu lub piecz w odległości 3-4 cali od ognia przez 4-6 minut z każdej strony lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądany stopień wysmażenia (w przypadku średnio wysmażonego termometr do mięsa powinien wskazywać 145°; średnio wysmażonego 160°; dobrze wysmażonego 170°).