Kapusta zasmażana z boczkiem, pieczarkami i cebulą

Kapusta zasmażana z boczkiem, pieczarkami i cebulą
Kapusta zasmażana z boczkiem, pieczarki, i cebula może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1719 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wiele osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Mieszanka cebuli, soli i mielonego pieprzu, pieczarek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 60%. Podobne przepisy to Boczek Południowy-Kapusta Zasmażana, Podsmażona Kapusta Napa Z Grzybami I Boczkiem, oraz Kapusta Zasmażana Południowa.

Instrukcje

1
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Plastry boczku odcedzić na papierowych ręcznikach; po ostudzeniu kruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Spuścić wszystkie, ale 3 łyżki kapieli boczku z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Gotować i wymieszać kapustę, cebulę i grzyby w pozostałych kapiących boczku do miękkości i lekko rumiane, o 20 protokół. Złożyć boczek do mieszanki kapusty. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BoczekBoczek
GrzybyGrzyby
KapustaKapusta
CebulaCebula

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino można spróbować Brundlmayer Steinmassl Riesling. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Chłodny początek z zapachami lasu sosnowego, jałowca i czerwonej brzoskwini wyskakujących ze szkła. Obfite i solidne; bardzo żywe z dobrym średnim ciałem, chrupiącą świeżością i obfitym ekstraktem; chisseled z żywą kwasowością, która wkrótce całkowicie się zintegruje. Piękny chwyt.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Magazyn