Kapusta Z Kapustą Sauté

Kapusta Z Kapustą Sauté
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Kapusta Kapusta Sauté spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 71 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, mielonej kurkumy, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kapusta Wieprzowa Saute, Kapusta Ananasowa Saute, oraz Kiełbasa i kapusta Sauté z polentą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać nasiona kminku; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
3
Dodać imbir; gotować 1 minutę, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
4
Dodać cebulę; gotować 5 protokół. Wymieszać jalapeo i pozostałe składniki. Przykryć i gotować 15 minut lub do jarmużu jest miękka; wymieszać od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
JarmużJarmuż

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia95
Magazyn