Kapusta grillowana wymaga ok. 1 godzina i 50 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 243 kalorie, 7G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, sos barbecue, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Podobne przepisy to Kapusta grillowana z przyprawami Santa Fe, Kapusta Pappu-South Indian Style Cabbage Dal-kapusta s, oraz Zapiekanka z kapusty-bułki z kapustą mogą zająć trochę czasu, po co poświęcać ten smak.
Instrukcje
1
Kapusta Parboil przez 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
2
Dodaj boczek i cebulę na patelni i gotować, aż tylko zaczyna się brązowy, ale pozostaje miękka; o 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Odcedzić boczek i cebulę w sitku nad miską i zarezerwować kapiele.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny