Kapusta Czosnkowa Quinoa
Czosnek Kale Quinoan jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. Ta przystawka ma 189 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka quinoa, sól i mielony pieprz, oliwa z oliwek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 91% to danie jest super. Spróbuj Pieczony Czosnek Kale & Quinoa Sałatka Z Żurawiną Przepis, Pieczony czosnek Kale Hummus z Let Them Eat Kale, oraz Sałatka z jarmużu i komosy ryżowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 2/3 szklanki wody i quinoa do wrzenia w rondlu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa jest tender i woda została wchłonięta, 15 do 20 minut.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; saute jarmuż i czosnek w gorącym oleju, aż jarmuż zwiędnie, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Wymieszać quinoa do mieszaniny jarmużu i dodać olej sezamowy; gotować, aż smaki mieszanka, o 5 Więcej minut.
Dodaj 1 łyżkę wody do mieszaniny, aby nie przyklejać.