Kapusta Bawarska Kiszona

Kapusta Bawarska Kiszona
Kapusta Bawarska jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 69 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka kiszonej kapusty, Sherry do gotowania, kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Bawarski Chleb Z Kiszoną Kapustą, Bawarskie kotlety schabowe z kiszoną kapustą, oraz Wolno gotująca Bawarska Wołowina z kiszoną kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kapie boczek ciepła w dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, aż miękkie i półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Do dużej miski włożyć kiszoną kapustę z sokiem i zalać wodą. Wymieszaj i użyj rąk, aby wycisnąć jak najwięcej wody i soku, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Do cebuli dodaj wyciśniętą kiszoną kapustę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Wymieszać brązowy cukier, kminek, bulion z kurczaka i gotowanie sherry do mieszanki kiszonej kapusty. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, aż prawie cała ciecz wyparuje, 30 do 40 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
32 Ciasteczka Oreo, Grubo Posiekane32 Ciasteczka Oreo, Grubo Posiekane
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn