Kapusta Bawarska Kiszona
Kapusta Bawarska jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 69 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka kiszonej kapusty, Sherry do gotowania, kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Bawarski Chleb Z Kiszoną Kapustą, Bawarskie kotlety schabowe z kiszoną kapustą, oraz Wolno gotująca Bawarska Wołowina z kiszoną kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kapie boczek ciepła w dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, aż miękkie i półprzezroczyste, o 5 protokół.
Do dużej miski włożyć kiszoną kapustę z sokiem i zalać wodą. Wymieszaj i użyj rąk, aby wycisnąć jak najwięcej wody i soku, jak to możliwe.
Do cebuli dodaj wyciśniętą kiszoną kapustę.
Wymieszać brązowy cukier, kminek, bulion z kurczaka i gotowanie sherry do mieszanki kiszonej kapusty. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, aż prawie cała ciecz wyparuje, 30 do 40 minut, mieszając od czasu do czasu.