Kantalupa z miodem i limonką
Kantalupa z miodem i limonką wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 69 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz kantalupę, miętę, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z kantalupy i awokado z sosem miodowo-limonkowym, Sałatka z kantalupy i awokado z sosem miodowo-limonkowym, oraz Kantalupa-Limonka-Granita.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać sok z limonki, miód i miętę.
Dodaj kantalupę i wrzucić do herbu. Schłodzić do 3 godzin przed podaniem.