Kantalupa z miodem i limonką

Kantalupa z miodem i limonką
Kantalupa z miodem i limonką wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 69 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz kantalupę, miętę, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z kantalupy i awokado z sosem miodowo-limonkowym, Sałatka z kantalupy i awokado z sosem miodowo-limonkowym, oraz Kantalupa-Limonka-Granita.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać sok z limonki, miód i miętę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Dodaj kantalupę i wrzucić do herbu. Schłodzić do 3 godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KantalupaKantalupa
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn