Kandyzowany Orzech Laskowy Kruchy
Kandyzowany orzech laskowy kruchy jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Ten przepis służy 11 i kosztuje 9 centów za porcję. Jeśli masz krem z kamienia nazębnego, wody, cukru i kilku innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Boczek Kandyzowany Orzech Kruchy, Maślano-buraczany sorbet z orzechami laskowymi kruchy, oraz Ciasto śliwkowe z orzechami laskowymi kruche i miodowym Mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć blachę do pieczenia folią; pokryć folię sprayem do gotowania.
Połączyć cukier, wodę i śmietanę z kamienia nazębnego w średnim rondlu; wymieszać, aby rozpuścić cukier. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować, aż mieszanina będzie złoty kolor (około 6 minut), mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia i wymieszać z orzechami laskowymi i wanilią.
Rozprowadzić mieszaninę na przygotowanej blasze do pieczenia. Całkowicie fajne. Rozbij się na kawałki.