Kandyzowane Daktyle

Kandyzowane Daktyle
Kandyzowane daty To bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 48. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz krem z kamienia nazębnego, cukru, wody różanej i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Kandyzowane Daktyle, Bita sałatka Brie z daktylami i kandyzowanymi orzechami włoskimi, oraz Lepki Budyń Toffi Z Daktylami I Kandyzowanym Imbirem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. upuść pistacje na tyle wrzącej wody, aby pokryć je o 1 cal i gotuj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Odcedzić orzechy na raz i poślizgu ich skórki, gdy są jeszcze gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
3
Rozłóż pistacje na płytkiej patelni do pieczenia i, obracając od czasu do czasu, tosty je w środkowej szafce piekarnika przez 8-10 minut, aż pachnące i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Połącz pistacje i 3/4 szklanki cukru w elektrycznym blenderze i mieszaj z dużą prędkością przez 30 sekund. Wyłącz maszynę, zeskrobaj boki słoika blendera gumową szpatułką i zmiksuj ponownie, aż nakrętki zostaną sproszkowane. Z tyłu łyżki, przetrzeć mieszaninę przez drobne sito do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Dodaj wodę różaną i energicznie ubijaj, aż powstanie pasta.Małym, ostrym nożem Wytnij szczelinę o długości około 1 cala i głębokości ½ cala w każdą datę. Dodać zaokrąglone ½ łyżeczki pasty pistacjowej do każdej daty. Szczypta krawędzie zamknięte podczas pracy, aby zamknąć nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda RóżanaWoda Różana
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
DaktyleDaktyle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6
Połączyć wodę, pozostałe 3 szklanki cukru i śmietanę z kamienia nazębnego w małym rondlu i stale mieszając, doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Podnieś temperaturę do wysokiej i gotuj energicznie, odsłonięte i niezakłócone, aż syrop osiągnie temperaturę 230 stopni F. na termometrze cukierkowym lub do kilku kropli syropu wsypanego do lodowatej wody natychmiast tworzy grube nici.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
7
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Umieść cukier dekoracyjny w małej misce i połóż kilka pasków papieru pergaminowego obok miski. Nalej datę na szaszłyk i zanurz ją w syropie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dekorowanie CukruDekorowanie Cukru
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
DaktyleDaktyle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Niech nadmiar kapać i z powrotem do patelni sosu, a następnie działa szybko zanurzyć bardzo gorącą datę do cukru, tworząc skorupę cukierków. Przenieś datę na pergamin, aby ostygła i kontynuuj z większą liczbą dat.Jeśli syrop zaczyna się zbyt lepki do pracy z powrotem go do pieca i doprowadzić go z powrotem do 230 stopni F. kontynuuj pracę, aż wszystkie daty są kandyzowane.Po ostygnięciu niech siedzą, lekko przykryte przez 24 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
DaktyleDaktyle
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
TrudnośćTwardy
Gotowe W5 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn