Kandyzowane Daktyle

Kandyzowane Daktyle
Kandyzowane daty To bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 48. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz krem z kamienia nazębnego, cukru, wody różanej i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Kandyzowane Daktyle, Bita sałatka Brie z daktylami i kandyzowanymi orzechami włoskimi, oraz Lepki Budyń Toffi Z Daktylami I Kandyzowanym Imbirem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. upuść pistacje na tyle wrzącej wody, aby pokryć je o 1 cal i gotuj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Odcedzić orzechy na raz i poślizgu ich skórki, gdy są jeszcze gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
3
Rozłóż pistacje na płytkiej patelni do pieczenia i, obracając od czasu do czasu, tosty je w środkowej szafce piekarnika przez 8-10 minut, aż pachnące i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Połącz pistacje i 3/4 szklanki cukru w elektrycznym blenderze i mieszaj z dużą prędkością przez 30 sekund. Wyłącz maszynę, zeskrobaj boki słoika blendera gumową szpatułką i zmiksuj ponownie, aż nakrętki zostaną sproszkowane. Z tyłu łyżki, przetrzeć mieszaninę przez drobne sito do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodaj wodę różaną i energicznie ubijaj, aż powstanie pasta.Małym, ostrym nożem Wytnij szczelinę o długości około 1 cala i głębokości ½ cala w każdą datę. Dodać zaokrąglone ½ łyżeczki pasty pistacjowej do każdej daty. Szczypta krawędzie zamknięte podczas pracy, aby zamknąć nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda RóżanaWoda Różana
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
DaktyleDaktyle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
6
Połączyć wodę, pozostałe 3 szklanki cukru i śmietanę z kamienia nazębnego w małym rondlu i stale mieszając, doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Podnieś temperaturę do wysokiej i gotuj energicznie, odsłonięte i niezakłócone, aż syrop osiągnie temperaturę 230 stopni F. na termometrze cukierkowym lub do kilku kropli syropu wsypanego do lodowatej wody natychmiast tworzy grube nici.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
7
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Umieść cukier dekoracyjny w małej misce i połóż kilka pasków papieru pergaminowego obok miski. Nalej datę na szaszłyk i zanurz ją w syropie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dekorowanie CukruDekorowanie Cukru
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
DaktyleDaktyle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Niech nadmiar kapać i z powrotem do patelni sosu, a następnie działa szybko zanurzyć bardzo gorącą datę do cukru, tworząc skorupę cukierków. Przenieś datę na pergamin, aby ostygła i kontynuuj z większą liczbą dat.Jeśli syrop zaczyna się zbyt lepki do pracy z powrotem go do pieca i doprowadzić go z powrotem do 230 stopni F. kontynuuj pracę, aż wszystkie daty są kandyzowane.Po ostygnięciu niech siedzą, lekko przykryte przez 24 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
DaktyleDaktyle
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
TrudnośćTwardy
Gotowe W5 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn