Kanapki Śródziemnomorskie Tłoczone
Tłoczone kanapki śródziemnomorskie to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 522 kalorie. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz bochenki ciabatta, salami Genua, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Kanapki Śródziemnomorskie Tłoczone, Śródziemnomorska Kanapka Piknikowa Tłoczona, oraz Kanapki Kubańskie Tłoczone.
Instrukcje
W małej misce ubij razem olej i ocet. Doprawić solą i pieprzem.
Połowę każdego bochenka, zaczynając od jednej strony, ale nie przecinaj drugiej strony. Naciśnij bochenki otworzyć i usunąć niektóre miękkie centrum wydrążone lekko.
Każdy Bochenek szczotkować obficie mieszaniną oleju; odstawić trochę mieszanki oleju.
Każdą dolną połowę przykryć salami, a następnie pomidorami; pomidory posmarować pozostałym olejem. Włóż liście bazylii między plasterki pomidora. Zamknij kanapki i owinąć każdy z 2 warstw folii lub folii aluminiowej; umieścić na blasze do pieczenia i umieścić w lodówce.
Umieść dużą deskę do krojenia lub inną blachę do pieczenia na kanapkach i zważyć go z około 12 funtów konserw do prasowania kanapek; przechowywać w lodówce przez 3 godziny (patrz wstawka powyżej). Ćwiartka w poprzek i serw.