Kanapki Śródziemnomorskie Tłoczone

Kanapki Śródziemnomorskie Tłoczone
Tłoczone kanapki śródziemnomorskie to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 522 kalorie. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz bochenki ciabatta, salami Genua, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Kanapki Śródziemnomorskie Tłoczone, Śródziemnomorska Kanapka Piknikowa Tłoczona, oraz Kanapki Kubańskie Tłoczone.

Instrukcje

1
W małej misce ubij razem olej i ocet. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
2
Połowę każdego bochenka, zaczynając od jednej strony, ale nie przecinaj drugiej strony. Naciśnij bochenki otworzyć i usunąć niektóre miękkie centrum wydrążone lekko.
3
Każdy Bochenek szczotkować obficie mieszaniną oleju; odstawić trochę mieszanki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
4
Każdą dolną połowę przykryć salami, a następnie pomidorami; pomidory posmarować pozostałym olejem. Włóż liście bazylii między plasterki pomidora. Zamknij kanapki i owinąć każdy z 2 warstw folii lub folii aluminiowej; umieścić na blasze do pieczenia i umieścić w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Umieść dużą deskę do krojenia lub inną blachę do pieczenia na kanapkach i zważyć go z około 12 funtów konserw do prasowania kanapek; przechowywać w lodówce przez 3 godziny (patrz wstawka powyżej). Ćwiartka w poprzek i serw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn