Kanapki ze stekiem z serem pleśniowym i pieczoną szalotką

Kanapki ze stekiem z serem pleśniowym i pieczoną szalotką mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 471 kalorii, 28g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, chrupiące bułki, grillowany Rzadki stek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapki z indykiem z szalotką, żurawiną i serem pleśniowym, Stek + ser pleśniowy Pizza z chrupiącą smażoną szalotką i miodową mżawką balsamiczną, oraz Farfalle ze szparagami, pieczoną szalotką i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roladki rozłożyć na patelni i grzać z obu stron.
Posmaruj dno 1/2 każdej rolki odrobiną musztardy, a na wierzch plasterki steku, nakładając plasterki lekko. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Każdą porcję mięsa przykryć 2 plastrami sera. Dusić, aż ser jest lekko rumiane i stopiony, o 1 minutę.
Przenieś kanapki z otwartą twarzą na powierzchnię roboczą. Top każdej kanapki z niektórych prażonych szalotki i rukoli. Slather szczyty rolki z pozostałą musztardą i przykryć kanapki. Pokroić w 1/2 i podawać.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W dużej misce, wrzucić szalotki z oliwą z oliwek, 1 łyżka soli i pieprzu, do smaku.
Rozłóż na blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową.
Piec, aż szalotki są bardzo miękkie, o 40 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
Pokroić końcówki szalotki i wyrzucić. Delikatnie wycisnąć szalotki ze skórek i doprawić dodatkowymi solą i pieprzem, do smaku.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to dwie winorośle Columbia Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 7 dolarów.
![Two Vines Columbia Valley Merlot]()
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.