Kanapki z szynką i serem
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser provolone, pomidor, sos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Suwaki z szynką i serem hawajskim, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ściąć boki każdej bułki za pomocą dressingu za pomocą pędzla do ciast. Ułóż szynkę, salami, ser, sałatę i pomidora na dolnych połówkach bułek.
Rozłóż pokrojoną stronę górnych połówek bułek serem do smarowania.
Ułożyć górne połówki bułek, ser od strony dołu, na każdej kanapce, delikatnie naciskając. Kanapki owinąć pojedynczo w folię i schłodzić w lodówce przez noc.
Aby podać, rozpakuj kanapki i pokrój na ćwiartki lub połówki, jeśli chcesz.