Kanapki z szynką i jajkiem szwajcarskim

Kanapki z szynką i szwajcarskim jajkiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz szynkę delikatesową o niskiej zawartości sodu, ser szwajcarski, babeczki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą, Kanapki z indykiem i Szwajcarem, oraz Grillowane kanapki Szwajcarsko-jajeczne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Rozgrzać patelnię nonstick na średnim ogniu. Zalać patelnię sprayem do gotowania.
Dodaj szynkę do patelni; smażyć 2 protokół lub do lekko rumiane.
Zdjąć z patelni. Ponownie zalać patelnię sprayem do gotowania. Rozbij jajka na patelni. Przykryć i gotować przez 4 minuty lub do pożądanego stopnia doneness.
Ułóż 4 połówki muffinek, pokrój boki w górę, na blasze do pieczenia. Wierzch każdej połowy z 1 plastrem sera. Dusić przez 2 minuty lub do rozpuszczenia sera. Szynkę podzielić na połówki muffinek z serem; na wierzchu dodać 1 jajko i 1 połówkę muffinki.