Brukselka z boczkiem i sosem z suszonych pomidorów

Brukselka z boczkiem i sosem z suszonych pomidorów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj brukselki z boczkiem i suszonym pomidorem. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 58 kalorii, 4G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz brukselkę, oscar mayer prawdziwe kawałki boczku, sos vinaigrette z pomidorów słonecznych i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Brukselka, boczek i makaron z suszonymi pomidorami, Suszone pomidory i parmezan brukselka, oraz Brukselka z szalotką, czosnkiem i suszonymi pomidorami " ba.

Instrukcje

1
Brukselkę ugotować w dużym garnku z wrzącą wodą 6-8 min. lub do przetargu; drenaż.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Miejsce w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać opatrunek; wrzucić do płaszcza.
4
Posypać kawałkami boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia79
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn