Kanapki Z Sumem Cajun
Kanapki z sumami Cajun mogą być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Na $2.5 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka filetów sumowych, majonezu, soli przyprawionej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cajun Catfish, My Way, Cajun Catfish, oraz Cajun Catfish dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć przyprawiony pieprz, chili w proszku, cayenne i przyprawione sól; posypać filety.
Na dużej patelni gotuj filety w 1 łyżeczce oleju przez 4-6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Na tej samej patelni, podsmażyć cebulę w pozostałym oleju, aż cebula będzie miękka.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Zdjąć z ognia; wymieszać z majonezem.
Rozłóż na rolkach; wierzch każdej z nich z liściem rzymskim i filetem. Wymień Topy.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.