Kanapki Z Sałatką Z Tuńczyka Cytrynowo-Żurawinową
Kanapki z sałatką z tuńczyka cytrynowo-żurawinową to pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 22g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka liści bazylii, liście sałaty bibb, solidny tunan w wodzie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kanapki z sałatką z tuńczyka z cytryną Rémoulade, Sałatka z tuńczyka Helen lub kanapki z sałatką z tuńczyka, oraz Kanapki Z Żurawiną I Cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w średniej misce; wymieszać z tuńczykiem.
Umieścić 2 liście bazylii na dolnych połówkach każdej rolki; górne liście bazylii równomiernie z mieszaniną tuńczyka. Top każdej kanapki z plastrami ogórka, 2 liście sałaty, i szczyty rolki.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.