Kanapki z pietruszką i słodką cebulą
Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 39 kalorii, 0g białka, oraz 4G tłuszczu. Jeśli masz pietruszkę, majonez, vidalia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Grillowane kanapki Gruyère i słodka cebula, Włoskie kanapki z Pecorino, pietruszką i anchois, oraz Kanapki z herbatą z rzodkiewki, pietruszki i masła cytrynowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciąć 4 (1/8-cala grubości) plastry z najszerszej części cebuli, zachowując pierścienie nienaruszone.
Każdą kromkę chleba posmarować około 1 łyżeczką majonezu, a na wierzchu 4 kromki po 1 plasterku cebuli. Wierzch z pozostałymi kromkami chleba, majonez boki w dół, a następnie pokroić cebulę na równi z chlebem. Ćwierć kanapki na małe kwadratowe lub trójkątne kanapki.
Ułóż 2 arkusze papieru woskowego na powierzchni roboczej.
Pozostałe 2 1/2 łyżki majonezu rozprowadzić cienką warstwą na 1 arkuszu i równomiernie rozprowadzić natkę pietruszki na drugiej.
Wszystkie brzegi 1 kanapki zanurzyć w majonezie, a następnie zanurzyć w natce pietruszki.
Przełożyć na tacę i powtórzyć z pozostałymi kanapkami.