Kanapki z pancettą, Mizuną i pomidorami z Zielonym czosnkiem Aïoli
Jedna porcja zawiera 431 kalorii, 6G białka, oraz 42g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 2,68 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz rukolę, chleb jajeczny, grubą sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to PLAT-Pancetta, sałata, awokado i pomidor z Romano Aioli, Kanapki z anchois, bazylią i pomidorami z Aioli, oraz Zielony Czosnek Aioli.
Instrukcje
W przypadku aioli: mieszamy oliwę z oliwek, czosnek i 1/4 łyżeczki fleur de sel w procesorze, aż czosnek zostanie zmielony.
Dodać 2 łyżki majonezu i dobrze zmiksować.
Przełożyć do małej miseczki; ubić pozostałym majonezem i sokiem z cytryny.
Do ahead: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Cover; chill.
Do kanapek: Rozgrzej piekarnik do 232°. ułóż plastry pancetta w jednej warstwie na 2 dużych blach do pieczenia.
Piec do chrupkości, o 10 protokół.
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Umieść tosty na powierzchni roboczej.
Spread z aioli. Mizuna podzielić na 6 plasterków tostów, dodać pomidory, następnie pancettę, dzieląc równo. Top z pozostałych 6 tosty plastry, aioli stronie w dół.
Każdą kanapkę przeciąć na pół i podawać.