Kanapki z pancettą, Mizuną i pomidorami z Zielonym czosnkiem Aïoli

Kanapki z pancettą, Mizuną i pomidorami z Zielonym czosnkiem Aïoli
Jedna porcja zawiera 431 kalorii, 6G białka, oraz 42g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 2,68 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz rukolę, chleb jajeczny, grubą sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to PLAT-Pancetta, sałata, awokado i pomidor z Romano Aioli, Kanapki z anchois, bazylią i pomidorami z Aioli, oraz Zielony Czosnek Aioli.

Instrukcje

1
W przypadku aioli: mieszamy oliwę z oliwek, czosnek i 1/4 łyżeczki fleur de sel w procesorze, aż czosnek zostanie zmielony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
AioliAioli
2
Dodać 2 łyżki majonezu i dobrze zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
3
Przełożyć do małej miseczki; ubić pozostałym majonezem i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Do ahead: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Cover; chill.
5
Do kanapek: Rozgrzej piekarnik do 232°. ułóż plastry pancetta w jednej warstwie na 2 dużych blach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Piec do chrupkości, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
8
Umieść tosty na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty
9
Spread z aioli. Mizuna podzielić na 6 plasterków tostów, dodać pomidory, następnie pancettę, dzieląc równo. Top z pozostałych 6 tosty plastry, aioli stronie w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
PomidorPomidor
MizunaMizuna
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
AioliAioli
TostyTosty
10
Każdą kanapkę przeciąć na pół i podawać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn