Kanapki z lodami migdałowymi Florentyna i Czarna Malina
Migdałowe florentyńskie i czarne maliny chipsy lody kanapki może być tylko deser szukasz. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 7G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli masz cukier, migdały, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci to Epikurious. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Kanapki Z Lodami Migdałowymi Florentyna I Czarna Malina, Kanapki z lodami malinowymi i ciasteczkami z cukrem migdałowym, oraz Kanapki Z Kremem Malinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. Linia 2 duże obramowane blachy do pieczenia z pergaminem. Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Wymieszać z cukrem, śmietaną i mąką, a następnie migdałami. Mieszaj, aż ciasto zgęstnieje, bąbelki na krawędziach i pozostawia suchą ścieżkę, gdy łyżka jest ciągnięta przez, około 10 minut.
Zdjąć z ognia. Upuść 1 zaokrągloną łyżeczkę do herbaty na każde ciastko (łącznie około 24) na przygotowane arkusze, odstępy między kopcami od 2 do 3 cali.
Piec ciasteczka, 1 arkusz na raz, aż złoty kolor brązowy, obracając arkusz po 8 minutach, łącznie około 16 minut. Fajne ciasteczka całkowicie na prześcieradłach.
Do ahead: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.
Lekko zmiękczyć lody w kuchence mikrofalowej w 10-sekundowych odstępach przy bardzo niskim ustawieniu.
Umieść 6 ciasteczek, płaską stroną do góry, na powierzchni roboczej. Kopiec 1/4 szklanki lodów na każdy; spłaszczyć delikatnie łopatką. Wierzch z innym ciastkiem, płaską stroną w dół i naciśnij bardzo delikatnie, aby przylegać.
Kanapki umieścić na blasze do pieczenia, przykryć folią i zamrozić co najmniej 2 godziny i do 2 dni.