Kanapki Z Krabem W Miękkiej Skorupce Z Singapurską Slaw

Kanapki z krabami w miękkiej skorupie ze Slawem singapurskim mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Za 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1313 kalorii, 17g białka, oraz 82g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką daikon, żywe kraby w miękkiej skorupce, koncentrat pomidorowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto O Niskiej Zawartości Tłuszczu (Koszerno-Mleczne) jako deser. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapki Z Krabem W Miękkiej Skorupce, Grillowana kanapka z krabem w miękkiej skorupce z czerwoną Slawą i żółtymi pomidorami, oraz Kanapki z krabem w miękkiej skorupce z pikantną Rèmoulade dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zrób slaw: Przytnij i obierz daikon, a następnie strzęp na dużych otworach tarki pudełkowej.
Przełóż do durszlaka i wyciśnij do sucha.
Ubij sok z limonki i miód w średniej misce.
Dodaj kolendrę i daikon; dopraw solą i pieprzem i wymieszaj, aby połączyć. Schłodź slaw, aż będzie gotowy do podania.
Połącz majonez, sambal oelek i koncentrat pomidorowy w małej misce. Zetrzyj czosnek, dopraw solą i pieprzem i wymieszaj do połączenia.
Odetnij przód każdego kraba tuż za oczami i ustami za pomocą nożyc kuchennych; w razie potrzeby usuń palcami wszelką żółtą materię od wewnątrz.
Chwyć jeden ze spiczastych końców górnej skorupy i obierz go z powrotem, aby odsłonić skrzela; Wytnij skrzela i wyrzuć. Powtórz po drugiej stronie.
Odwróć kraba i odciągnij małą klapkę zwaną fartuchem. Użyj palców, aby go zdjąć.
Włóż mąkę do płytkiego naczynia i dopraw solą i pieprzem. Pogłębiaj kraby w przyprawionej mące, obracając, aby pokryć obie strony; strząsnąć nadmiar mąki i odstawić. Rozpuść masło na dużej patelni na średnim ogniu i obracaj patelnię, aż pienienie się zatrzyma.
Dodaj kraby na patelnię i gotuj, aż zaczną przybierać pomarańczowo-czerwony kolor, około 3 minut z każdej strony.
Wyjmij na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym, aby odsączyć i natychmiast dopraw solą.
Zbuduj swoją kanapkę: ułóż bułki ściętą stroną do dołu na tej samej patelni i gotuj na złoty kolor. Slather blaty rolki z niektórych chile aioli. Kanapka z gorącym Krabem i gałką slaw na każdej bułce.