Kanapki z jagnięciną i pomarańczą-ziołowe Gremolata
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapek z jagnięciną i pomarańczowo-ziołowymi Gremolatami. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1431 kalorii, 63g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na $6.7 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 42 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser z mleka owczego, skórkę pomarańczową, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane kotlety jagnięce z cytrynowo-estragonowym Aïoli i pomarańczową Gremolatą, Stelaż Jagnięcy Z Gremolatą, oraz Kotlety jagnięce z pistacjową Gremolatą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 5 łyżek oliwy z oliwek i czosnku w małej misce. Mikrofalówka na 45 sekund. Wymieszaj ze skórką, oregano, rozmarynem i tymiankiem. Doprawić solą i pieprzem.
Ciepło Pozostałe 1 łyżka oleju w dużej patelni na średnim ogniu, aż po prostu zaczyna palić. Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem. Gotować jagnięcinę, przerzucając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane i natychmiastowy odczyt termometr włożony do centrum rejestruje 52° dla średnio rzadkie.
Przenieś do deski do krojenia i pozostaw 5 minut. Pokroić cienko na ukos na 1/4-calowe grube plastry.
Dostosuj stojak piekarnika do najwyższej pozycji i rozgrzej piekarnik do wysokiej broil.
Umieścić ciabatta bezpośrednio na stojaku piekarnika i broil tylko do złotego, o 1 minutę.
Przenieś do deski do krojenia.
Posmaruj plastry musztardą i wierzch serem. Top ser z jagnięciną i mieszanką ziołowo-skórkową.