Kanapki Z Grillowaną Wołowiną
Need a dairy free main course? Kanapki z grillowaną wołowiną mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 538 kalorii, 36g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka butelkowanego sosu barbecue, pieczeń chuck bez kości, bułki hamburgerowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kanapki Z Wołowiną Z Grilla, Kanapki Z Wołowiną Z Grilla, oraz Kanapki Z Wołowiną Z Grilla.
Instrukcje
Tłuszcz Trim z wołowiny i pokroić w 1-calową kostkę.
Wołowinę umieścić w kuchence elektrycznej; wymieszać z cebulą i sosem barbecue. Przykryć pokrywką; gotować na małym ogniu przez 8 godzin.
Usuń wołowinę i cebulę z powolnej kuchenki za pomocą łyżki szczelinowej. Mieszankę wołową rozdrobnić z 2 widelcami; odstawić.
Połącz skrobię kukurydzianą z wodą i dodaj mieszankę skrobi kukurydzianej do mieszanki sosu barbecue w powolnej kuchence, dobrze mieszając. Przykryć pokrywką i gotować na dużym ogniu przez 1 minutę. Powrót rozdrobnioną mieszaninę wołowiny do powolnej kuchenki; przykryć i gotować 10 protokół.
Uwaga: mieszankę z grillowaną wołowiną można zamrozić w szczelnym pojemniku do 3 miesięcy.