Ten pescatariański przepis służy 25 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać ser mozzarella, kukurydza kernel, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mini kanapki z grillowanym Krabem i krewetkami, Grillowane kanapki z krewetkami Buffalo z pikantnym Ranczem awokado, oraz Kanapki Z Indykiem Tortilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wlać 3/4 szklanki opatrunku nad krewetkami; przykryć. Przechowywać w lodówce 1 godzinę marynować.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2
Rozgrzej nasmarowany grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Krewetki odsączyć; wyrzucić marynatę. Nawlecz krewetki na szaszłyki. Grill 2 do 3 min. na każdej stronie lub aż krewetki skręcić różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Usuń krewetki z szaszłyków. Zredukuj grilla na małe ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Krewetki Chop; miejsce w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
6
Dodaj kukurydzę, czerwoną paprykę, ser, kolendrę i pozostałe 1/4 szklanki dressing; wymieszać lekko. Łyżka równomiernie na 10 tortillas; przykryć każdą drugą tortillą. Wróć do grilla. Gotować 2 do 3 min. lub aż tortille będą złocisto brązowe po obu stronach i ser topi się, obracając po 1 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Esperto Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.