Kanapki Z Grillowanymi Krewetkami Tortilla
Ten pescatariański przepis służy 25 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać ser mozzarella, kukurydza kernel, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mini kanapki z grillowanym Krabem i krewetkami, Grillowane kanapki z krewetkami Buffalo z pikantnym Ranczem awokado, oraz Kanapki Z Indykiem Tortilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać 3/4 szklanki opatrunku nad krewetkami; przykryć. Przechowywać w lodówce 1 godzinę marynować.
Rozgrzej nasmarowany grill na średnim ogniu.
Krewetki odsączyć; wyrzucić marynatę. Nawlecz krewetki na szaszłyki. Grill 2 do 3 min. na każdej stronie lub aż krewetki skręcić różowy.
Usuń krewetki z szaszłyków. Zredukuj grilla na małe ciepło.
Krewetki Chop; miejsce w średniej misce.
Dodaj kukurydzę, czerwoną paprykę, ser, kolendrę i pozostałe 1/4 szklanki dressing; wymieszać lekko. Łyżka równomiernie na 10 tortillas; przykryć każdą drugą tortillą. Wróć do grilla. Gotować 2 do 3 min. lub aż tortille będą złocisto brązowe po obu stronach i ser topi się, obracając po 1 min.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Esperto Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.