Kanapki z grillowanym łososiem to pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 623 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 4,85 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz śmietanę, oliwę z oliwek, filety z łososia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać brioche można śledzić to danie główne z Grillowany Karmel Jabłko Brioche Sundae jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kanapki Z Grillowanym Łososiem, Kanapki Z Grillowanym Łososiem, oraz Pyszne Kanapki Z Grillowanym Łososiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W przypadku łososia podgrzej węgle w grillu na świeżym powietrzu i posmaruj wierzch grilla olejem. Na Zewnątrz łososia natrzeć oliwą z oliwek, solą i pieprzem, do smaku. Grilluj przez 5 minut z każdej strony lub do momentu, aż łosoś prawie się ugotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
8 (U-12) Krewetek
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Wyjąć na talerz i pozostawić na 15 minut.
4
Do sosu umieść majonez, kwaśną śmietanę, ocet, Bazyl, koperek, szalotki, sól i pieprz w misce robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze. Proces aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.