Kanapki wieprzowe z chrzanem i karmelizowaną cebulą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać chrzan i karmelizowaną cebulę wieprzowe kanapki spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 451 kalorii, 18g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka chleba, mielonego pieprzu, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karmelizowana cebula i chrzan puree ziemniaczane, Kanapki z rogalikiem z karmelizowaną cebulą i majonezem chrzanowym, oraz Filet wołowy z karmelizowaną cebulą i śmietaną chrzanową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i następne 6 składników (przez czosnek) na patelnię; gotować 30 minut lub aż cebula będzie złoty, mieszając od czasu do czasu.
Połączyć kwaśną śmietanę, majonez i chrzan; rozprowadzić równomiernie na pokrojonej stronie górnej połowy chleba. Ułóż sałatę na dolnej połowie chleba. Ułóż cebulę i po prostu pieczoną wieprzowinę na sałacie. Wierzch z górną połową chleba.
Nadziewany Bochenek pokroić na 4 kawałki.