Need a dairy free main course? Pulled Whisky Chicken BLT kanapki może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 676 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Jeśli masz wiązkę ziół pietruszki, sól, evoo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Spróbuj BBQ Pulled Chicken Sandwiches, Kanapki Z Kurczakiem Ciągniętym, oraz Ciągnięte kanapki z kurczakiem BBQ dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać EVOO na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać czosnek i szalotki, wymieszać i gotować do zmiękczenia, 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
3
Dodaj ketchup, bulion, musztarda, Worcestershire, cukier, syrop, ocet, whisky i trochę czarnego pieprzu. Wymieszać i dusić do zgęstnienia, 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Whiskey
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
4
Dodaj wyciągniętego kurczaka do sosu i gotować na wolnym ogniu zagęścić, 20 protokół. Schłodzić i przechowywać w lodówce do przygotowania posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pulled Chicken
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
5
Aby służyć, piec boczek w temperaturze 375 stopni F, aż chrupiące na patelni szczelinowej lub metalowym stojaku ustawić w blasze do pieczenia, dla tłuszczu do odsączenia. Podgrzać pikantnego kurczaka, dodając trochę bulionu lub wody, aby w razie potrzeby poluzować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Kurczaka podawać na bułkach z boczkiem, sałatą, cebulą, pomidorami i ogórkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Ostry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
10 Białych Bułek Obiadowych
7
Umieść kurczaka w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
8
Dodaj ziarna pieprzu, seler, czosnek, liść laurowy, czosnek, marchew, cytryny, cebula i wiązki ziół związane sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina Wieprzowa
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Posypać solą. Przykryć kurczaka wodą i doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, gotować na wolnym ogniu. Dusić od 1 godziny do 1 godziny 15 minut, następnie schłodzić kurczaka w magazynie. Odcedzić wywar, odrzucając warzywa i zarezerwować wywar do późniejszego wykorzystania.