Kanapka Śniadaniowa Z Otwartą Twarzą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapki śniadaniowej z otwartą twarzą. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 680 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.83 za porcję. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, sól koszerna, rozmaryn, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Open Faced Fig Sandwich, Kanapka Z Jajkiem Z Otwartą Twarzą, oraz Kanapka Z Awokado Otwarta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W małym rondlu na średnim ogniu dodać olej, rozmaryn, gałązki tymianku, czosnek i szczyptę soli.
Podgrzewaj, aż czosnek zacznie brązowieć, a tymianek będzie chrupiący. Odcedzić olej i wyjąć tymianek na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Wyrzucić rozmaryn i czosnek, ale rezerwy oleju.
Posmaruj jedną stronę każdego kawałka chleba olejem i umieść je naoliwione bokiem do góry na stojaku z drutu umieszczonym wewnątrz blachy do pieczenia z bokami. Na innym stojaku z drutu umieść paski szynki i posmaruj każdą z nich syropem klonowym.
Piec w piekarniku, aż zarówno tosty i szynka są złote i chrupiące, o 10 protokół.
Tymczasem zrobić jajka. W nieprzywierającej patelni saute na średnim ogniu dodaj kilka łyżek zarezerwowanej oliwy z oliwek. Złamać każde jajko na patelni i pozostawić do smażenia, aż większość białek są gotowane, o 4 protokół.
Posypać solą i mielonym lub dwoma pieprzem, następnie obniżyć ogień i przykryć, aż wierzch jajka są ugotowane, ale żółtka nie są, o 2 minuty więcej.
Rozprowadzić łyżkę galaretki winogronowej na naoliwionej stronie każdego kawałka chleba. Na wierzchu kilka pasków złożonej szynki, jajko i kilka gałązek zarezerwowanego smażonego tymianku.
Dekoruj rozdrobnionym parmezanem.