Kanapka z łososiem Cajun z kozim serem i cytrynowym majonezem na Ciabatta

Kanapka z łososiem Cajun z kozim serem i cytrynowym majonezem na Ciabatta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $10.85 za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 1643 kalorie, 71g białka, oraz 130 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pietruszkę, sól i pieprz, plik gumbo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapka z łososiem Cajun z kozim serem i cytrynowym majonezem, Kanapka z cukinią i rzodkiewką z serem kozim cytrynowo-ziołowym, oraz Sałatka z łososia i czerwonego Chard z cytrynową bazylią Vinaigrette i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Przyprawić łososia z owocami morza przyprawą Cajun. W średnim saute patelni, saute łosoś w maśle na średnim ogniu, strona tłuszczu w dół, aż złoty kolor. Za pomocą metalowej szpatułki odwrócić łososia i gotować, aż złoty kolor będzie brązowy.
Przełóż łososia na talerz skwierczący lub małą tacę na blachy i wstawić do piekarnika na 4 do 6 minut.
Wyjmij z piekarnika i pozostaw.
Pokroić ciabattę wzdłuż i umieścić pod brojlerem, aż będzie lekko złoty.
Na bułce rozprowadzić kozi ser i cytrynowy majonez. Ułóż łososia, sałatę, pomidory i cebulę na rolce.
W średniej misce, połączyć pieprz cayenne, sól koszerna, papryka, pieprz czarny, czosnek, cebula w proszku, plik gumbo i Krab gotować przyprawy.
W średniej misce wymieszaj kozi ser, majonez, sok z cytryny, pietruszkę, sól i świeżo zmielony czarny pieprz, do smaku.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest rodzina Frank Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.