Kanapka z wędzonym indykiem z marmoladą rozmarynową

Kanapka z wędzonym indykiem z marmoladą rozmarynową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 710 kalorii, 27g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, indyka, majonez i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona kanapka z indykiem z awokado, boczkiem, cebulową marmoladą, Kanapka z wędzoną szynką i indykiem, oraz Kremowy Hummus i kanapka z wędzonym indykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w małej misce. Doprawić solą i popękanym pieprzem do smaku. Odstawić.
Wlać olej na głębokość 1 cala w średnim rondlu; podgrzać do 32
Szalotki smażyć od 2 do 3 minut lub aż będą chrupiące i złociste.
Odcedzić na ręcznikach papierowych; doprawić solą do smaku.
Mieszaninę Marmolady rozprowadzić równomiernie na 1 stronie 4 kromki chleba. Górna mieszanka marmolady z plastrami pomidora. Na wierzchu 4 kromki chleba z sałatą i indykiem; posypać smażoną szalotką.