Kanapka z wołowiną i błękitem

Kanapka z wołowiną i błękitem
Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 9g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje 84 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz Roka ser dressing, oscar mayer deli powolna pieczona pieczeń wołowa, liście sałaty rzymskiej, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapka z pieczoną wołowiną i serem pleśniowym, Kanapka z pieczoną wołowiną i serem pleśniowym, oraz Blue Ribbon Ham Sandwich dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozłóż 1 kromki chleba z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
2
Wierzch z sałatą i mięsem; przykryć pozostałą kromką chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I PosiekanaPapryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn