Mieszany Drobiazg Jagodowy

Mieszany Drobiazg Jagodowy
Mieszany drobiazg jagodowy może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 380 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,17 zł za porcję. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka jagód, kokos, śmietana sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mieszany Drobiazg Jagodowy, Mieszany budyń jagodowy z pijanym sosem Limoncello Berry, oraz Jagodowy Drobiazg dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć jagody, sherry, sok z cytryny, i skórka z cytryny w misce; wrzucić do blend. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
JagodyJagody
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ubij śmietanę w dużej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj cukier, aż utworzą się sztywne szczyty. Śmietanę przechowywać w lodówce aż potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Cut Funt ciasto na plastry 1/3 cala szerokości, odrzucając ciasto kończy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FuntoweCiasto Funtowe
4
Złóż drobiazg, umieszczając warstwę plasterków ciasta na dnie szklanej miski do serwowania. Łyżka połowę mieszanki jagodowej z sokiem na plastry ciasta. Przykryć połową bitej śmietany i posypać połową kokosa. Powtórz warstwowanie z pozostałymi plastrami ciasta, jagodami i sokiem, bitą śmietaną i kokosem. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
JagodyJagody
KokosKokos
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn