Kanapka z tuńczykiem, awokado i bekonem
Kanapka z tuńczykiem, awokado i bekonem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 718 kalorii, 38g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka liści sałaty, boczek, stałe tuńczyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest znakomite. Spróbuj Kremowa Kanapka Z Tuńczykiem Z Awokado, Wegańska kanapka z sałatką z tuńczyka z awokado i ciecierzycą, oraz Zapobieganie chorobie Alzheimera-kanapka z tuńczykiem Ahi ze szpinakowym pesto z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować boczek w kuchence mikrofalowej na wyłożonej papierowym ręcznikiem kuchence mikrofalowej płycie, aż będzie chrupiący, o 4 protokół.
Tymczasem, wymieszać razem tuńczyk, musztarda Dijon, chrzan, relish, i czerwona cebula. Doprawić papryką i pieprzem. Podzielić tę mieszaninę między bułki hoagie. Na każdej kanapce umieść 1/2 awokado, 1/2 pomidora, 1 plaster sera provolone, 1 liść sałaty i 2 plastry boczku.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Flora Springs Napa Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.