Kanapka z szynką i Mortadelą z Provolone i marynowaną ostrą papryką

Kanapka z szynką i Mortadelą z Provolone i marynowaną ostrą papryką
Kanapka z szynką i Mortadelą z Provolone i marynowaną ostrą papryką może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Jedna porcja zawiera 855 kalorii, 43g białka, oraz 55g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,03 USD za porcję. 54 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Foodnetwork wymaga sera provolone, oliwy z oliwek, bułek kanapkowych ciabatta i soli. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 90%. Ten wynik jest spektakularny. Panini z Mortadelą, marynowaną czerwoną cebulą i dojrzałym Provolonem, Gorące i wędzone cheeseburgery z boczkiem i marynowaną papryką wiśniową, oraz Smak Marynowanej Papryki są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill do średniego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1
Grilluj Fresno i paprykę, aż będą czarne na zewnątrz. Włóż do miski, przykryj folią i odstaw na 10 minut. Odkryj miskę i pozwól papryce ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Usuń czarny zwęglenie z zewnętrznej strony papryki i usuń nasiona. Grubo posiekaj wszystkie papryki i umieść w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj pozostałe składniki i połącz.
4
Pozostaw na co najmniej 1 godzinę przed użyciem.* Wskazówka: To świetna rzecz do przodu lub zrób dużą partię i trzymaj ją w nieskończoność w lodówce.
1
Przetnij bułki ciabatta wzdłuż na pół, pozostawiając 1 długi bok nienaruszony. Wyciągnij wnętrze i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka CiabattaRolka Ciabatta
2
Połącz ocet i oliwę z oliwek w małej misce i posmaruj wnętrze każdej rolki. Pamiętaj, aby równomiernie i dokładnie przykryć wszystkie części chleba (nie przegap żadnych rogów.) Możesz mieć resztki octu i oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Połóż 4 kawałki sera provolone w każdej bułce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
5
Rozłóż równą warstwę pieprzu na 1 stronie każdej bułki. Ponownie upewnij się, że jest to równa warstwa, każdy kęs musi być taki sam! Marszcz 2 kawałki szynki i delikatnie ułóż je w puszystej równej warstwie na smaku pieprzu. Powtórz ten proces z mortadelą. Bardzo ważne jest, aby mięso było marszczone i nie składane w płaski kawałek. Złożony kawałek mięsa daje gęstą, gęstą kanapkę, która jest trudna do zjedzenia. Upewnij się również, że szynka i mortadela są równomiernie rozmieszczone w całej kanapce. Zamknij kanapkę i daj trochę prasy, aby zabezpieczyć. Zawiń kanapkę w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
MortadellaMortadella
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1
Piecz kanapkę w nagrzanym piekarniku przez 15 do 20 minut lub do momentu, gdy ser się rozpuści, a kanapka będzie gorąca do końca. Prasa panino to również świetny sposób na podgrzanie tego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Podawaj na pojedynczych talerzach i ciesz się.
3
Świetna kanapka to naprawdę piękna rzecz!
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn