Muffinki Cytrynowe Glazurowane

Muffinki Cytrynowe Glazurowane
Glazurowane muffinki cytrynowe wymagają około 45 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 24 grosze za porcję. Ten poranny posiłek ma 133 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Mieszanka soku z cytryny, soda oczyszczona, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Muffinki Cytrynowe Glazurowane, Muffinki Cytrynowe Glazurowane, oraz Muffinki Glazurowane Z Twarogiem Cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połącz jajko, jogurt, masło i 1 łyżkę soku z cytryny; dodaj do suchych składników, mieszając tylko do zwilżenia. Łyżka ciasto do smarowanych patelni muffin, wypełniając trzy czwarte pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
(Keebler)(Keebler)
3
Piec w temperaturze 400 przez 18 do 20 minut lub do złotego koloru. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu 5 minut; wyjąć z patelni i umieścić na stojaku z drutu. Muffinki z drewnianym szpikulcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Połącz 1/4 szklanki cukru, 2 łyżeczki skórki cytryny i 1/3 szklanki soku z cytryny w rondlu. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż cukier się rozpuści. Łyżka glazury na ciepłe babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I CzerwonyBarwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn