Kanapka Z Polędwicą Wieprzową Hoosier
Kanapka Hoosier wieprzowo-Polędwiczowa wymaga z grubsza 40 minut od początku do końca. Na 4,27 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 70g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 940 kalorii. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz sałatę lodową, jajka, bułki hamburgerowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć solanki, można podążać za tym daniem głównym z Truskawkowe Ciasto Bezowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Kanapka Z Polędwicą Wieprzową Z Serem Jalapeno, Dziś Kolacja: Kanapka Z Polędwicą Wieprzową, oraz Hoosier Schab Kotlet Kolacja.
Instrukcje
Pokrój wieprzowinę w poprzek na 4 równe kawałki. Umieść każdy kawałek płasko na desce do krojenia i pokrój poziomo prawie na pół (zatrzymaj się około 1 cala od drugiej strony). Otwórz się jak książka.
Posyp każdy kawałek wodą, umieść między 2 kawałkami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i funt do 1/4 cala grubości młotkiem lub ciężką patelnią.
Ubić jajka, maślanka, czosnek, 1 łyżeczka każda sól i czarny pieprz, i cayenne w płytkiej misce.
Dodać wieprzowinę, przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub na noc.
Pulsuj krakersy na grube okruchy w robocie kuchennym, a następnie przenieś do płytkiego naczynia.
Umieść mąkę w innym naczyniu.
Usuń każdy kawałek wieprzowiny z marynaty, pozwalając nadmiar kapać. Obie strony zanurzyć w mące, ponownie zanurzyć w marynacie maślanej, a następnie pokryć okruchami krakersów.
Rozgrzać 1/4 do 1/2 cala oleju z orzeszków ziemnych w dużej patelni o ciężkim dnie na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia rejestruje 36
Wieprzowinę smażyć partiami na złoty kolor i gotować przez około 3 minuty z każdej strony.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Obie połówki każdej bułki posmarować majonezem i musztardą.
Ułóż sałatę, pomidory i cebulę na dolnych połówkach.
Dodać kawałek wieprzowiny i kilka plastrów ogórków. Przykryć wierzch Koka.