Kanapka Z Dorszem
Kanapka z dorszem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 53g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 929 kalorii. Na 4,41 zł / porcja, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawy do owoców morza, ogórki kiszone, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Black Eyed Peas Sandwich ~ Lobia Sandwich ~ Indian Sandwich s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla dorsza: rozgrzej olej roślinny w frytkownicy do 375 stopni F. Następnie chleb każdy medalion ryb z mąką zmieszaną z przyprawami z owoców morza. Stuknij nadmiar, a następnie zanurz w myciu jaj i zakończ w bułce tartej, zapewniając równomierną warstwę. Po panierowaniu ryby, wrzucić do rozgrzanego oleju i gotować partiami do złotego koloru, obracając się podczas procesu. Powinno to potrwać od 2 do 3 minut. Po usmażeniu rybę wyjąć z oleju, posypać solą i pieprzem i położyć na papierowych ręcznikach. Pozwól rybie odsączyć nadmiar oleju.
Podgrzać patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu, aż do ogrzania. Podczas ogrzewania, z zmiękczonym masłem, rozprowadzić 1 łyżkę równomiernie na górze i na dole 1 bułki, a następnie grzać na patelni, aż zbrązowieje, o 2 protokół. Po pierwszej bułce zmniejsz ciepło do medium i powtórz proces z pozostałymi bułkami.
Aby zrobić kanapki, ułóż dolną bułkę, rozłóż tartę na dolnej bułce, następnie dodaj sałatę, rybę, ogórki kiszone i zakończ górną bułką. Powtórz z pozostałymi kanapkami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.