Kanapka delikatesowa na koniec tygodnia

Kanapka delikatesowa na koniec tygodnia
Koniec tygodnia kanapka delikatesowa to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i podnieś rukolę, wędliny, marynowane jalape&ntlde;o chiles i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kanapka delikatesowa na koniec tygodnia, Najlepsza Kanapka Delikatesowa, oraz DELI Deluxe ® Sub Sandwich.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Ułożyć chleb, pokroić w górę, na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Wymieszać pesto i majonez w małej misce; rozłożyć overboth pokrojone boki chleba. Ułóż cheeseon dolnej połowy chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Pieczemy chleb, aż lekko tosty, o 10minutes. Top ser z mięsem, thenpeperoncini, cebula, pomidory i rukola.Przykryć górną połową chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Pokroić na pół, następnie w poprzek na 6 kanapek.
6
W porcji: 531 kalorii, 31 g tłuszczu, 3 g błonnika
7
Bon Appétit
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn