Kalosze Wołowe Gorgonzola

Kalosze Wołowe Gorgonzola
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj kaloszy wołowych Gorgonzola. Ten przepis zawiera 8 porcji z 738 kalorii, 51g białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Na 6,72 zł za porcję, ten przepis okładki 31% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka ząbków czosnku, ciasta francuskiego, koncentratu pomidorowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kalosze wołowe Mini z gorgonzolą, Kalosze wołowe z sosem winnym Gorgonzola & Madeira, oraz Kalosze Wołowe Mini @ Wołowina # SundaySupper podobnych receptur.

Instrukcje

1
Steki posypać 1/2 łyżeczki soli i pieprzu. Na dużej patelni brązowe steki w 2 łyżkach masła w partiach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Wyjąć z patelni; lekko ostudzić i schłodzić do schłodzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Na tej samej patelni smażyć grzyby i szalotki na pozostałym maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Dodać czosnek i pozostałą sól i pieprz; gotować 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5
Na lekko posypanej mąką powierzchni zwiń każdy arkusz ciasta francuskiego na kwadrat 14.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Pokrój na cztery 6-1 / 2-in. kwadraty (użyj skrawków, aby w razie potrzeby wykonać ozdobne wycięcia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
7
Umieść 2 łyżki sera na środku każdego kwadratu; u góry 3 łyżki mieszanki grzybowej i stek. Lekko umyj krawędzie ciasta jajkiem. Przynieś przeciwległe rogi ciasta na stek; ściśnij szwy, aby szczelnie zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
8
Umieść stronę szwu w natłuszczonym 15-calowym. x 10 po. x 1-in. patelnia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
9
Wyciąć cztery małe szczeliny w górnej części ciasta. W razie potrzeby ułóż wycięcia na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
10
Pędzel z jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
11
Piec w temperaturze 425° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy ciasto będzie złotobrązowe, a mięso osiągnie pożądaną donalność (dla średnio rzadkich, termometr powinien odczytywać 145°; średni, 160°; dobrze zrobiony, 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
12
Tymczasem w dużym rondlu połączyć bulion i wino. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę, około 30 minut. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
13
Podawać z kaloszami wołowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn