Kale i Toor Dal
Kale i Toor Dal mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 194 kalorie, 14g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz asafetida, kozieradkę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 90%. Spróbuj Indyjska fasola mung i zupa Toor Dal, Toor Dal z warzywami z podudzia (przepis z soczewicy indyjskiej), oraz Palakura Kandi Pachadi ~ Szpinak Toor Dal Chutney dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać kminek i nasiona gorczycy oraz czosnek i gotować przez minutę.
Dodać jarmuż i wymieszać.
Dodaj jedną łyżkę wody i przykryj patelnię. Wymieszać co minutę lub tak, i gotować, aż kapusta zwiędnie, o 4 protokół.
Dodaj dal i pozostałe składniki do jarmużu. Przykryć i gotować przez około 10 minut.