Kalafior z polewą parmezanem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj kalafiora z polewą parmezanem. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 6G białka, oraz 10g tłuszczu. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, kalafior, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Mini tarty kalafiorowe z ziemniaczaną skórką Gruyere i polewą z parmezanu boczku, Kremowa zupa kalafiorowa z okruchami kalafiora z parmezanem, oraz Parmezan Biszkopt Polewa.
Instrukcje
W dużym rondlu doprowadzić bulion do wrzenia.
Dodać kalafior. Zmniejsz ciepło do średniego; przykryj i gotuj przez 15-18 minut lub do miękkości.
Tymczasem na małej patelni roztopić masło.
Dodać bułkę tartą; gotować i mieszać przez 3-5 minut lub do tostów i rumiane.
Zdjąć z ognia; wymieszać z serem.
Kalafior odcedzić; wierzch z mieszaniną okruchów.