Musztarda MIODOWA-Glazurowany Kurczak
Kurczak z musztardą miodową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 61g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 589 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.45 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz połówki piersi kurczaka, miód, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kurczak Z Musztardą Miodową, Musztarda MIODOWA Sojowa Szkliwione Skrzydełka Z Kurczaka, oraz Miód musztarda Precel Crusted Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem miodowo-musztardowym.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w małej misce, mieszając trzepaczką.
Wlać do dużej plastikowej torby na zamek błyskawiczny.
Dodaj kurczaka; uszczelnić worek i marynować w lodówce co najmniej 30 minut, obracając od czasu do czasu.
. Rozgrzej piekarnik do 42
Wyjąć kurczaka z worka; zastrzegając marynaty.
Wlać marynatę do miary szklanki 1-cup, i kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 1 minutę lub do wrzenia. Ułóż kurczaka w wyłożonej folią patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 425 przez 35 minut lub do końca, fastrygowanie dwa razy z marynatą.
Usuń skórę przed podaniem.