Kalafior z ciepłym sosem czosnkowo-anchois
Kalafior z ciepłym sosem czosnkowo-anchois może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 82 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, oliwę z oliwek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bagna Cauda (piemoncki ciepły Dip czosnkowo-anchois), Sos Do Sałatek Z Czosnkiem Anchois, oraz Kalafior z ciepłym sosem Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia; dodać kalafior. Gotować 6 minut lub do chrupkiego przetargu; odcedzić.
Połączyć oliwę z oliwek, mielone anchois, mielony czosnek, pokruszony czerwony pieprz, i sól na patelni na średnim ogniu; gotować 1 minutę.
Dodać kalafior, natkę pietruszki i skórkę cytryny; wrzucić.