Kalafior Panko Pakoras
Kalafior Panko Pakoras może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 69 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz soda oczyszczona, cilantro mint sos do zanurzania, club soda, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kalafior Pakoras, gobi pakora, jak zrobić gobi Pakora lub placki z kalafiora, oraz Izraelski kalafior z Panko dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, ubij razem mąkę, 1/2 szklanki panko, garam masala, soda oczyszczona, sól,i pozostałe przyprawy.
Ubić sokiem z cytryny i wodą gazowaną. Odstawić.
W małej misce użyj czystej trzepaczki, aby ubić białka do spienienia.
Białka ubić na mieszankę mąki. Używając rąk lub szpatułki, dodaj kalafior i połącz, aż wszystkie różyczki zostaną pokryte.
Pozostałe panko umieścić w średniej misce. Podnieś różyczki, po 1 na raz, z ciasta i wrzucić do herbu z panko.
Umieść różyczki na dużej nieprzywierającej blasze do pieczenia pokrytej olejem.
Piec, aż rumiane i chrupiące, o 20 protokół. Podczas pieczenia kalafior, zrobić Cilantro miętowy sos do zanurzania.